About

Onze kracht

Onze sterkte is niet alleen WAT we doen, maar vooral HOE we dit doen.

Wij maken het verschil door een unieke combinatie van diepgaande technische kennis in het domein van bouwen, veiligheid en energie aan de ene kant, en onze expertise op verschillende niveaus die complementair zijn aan elkaar:

  • De academische kennis van onze ingenieurs
  • De pragmatische aanpak die nodig is bij de bouw
  • De hands-on expertise door 20 jaar onderhoud

Ludo Van Bouwel

DuurzaamBouwen heeft de juiste mensen in huis om topkwaliteit en de nodige zorgbreedte te garanderen, op alle vlakken. Het team van DuurzaamBouwen bestaat uit gemotiveerd en ervaren medewerkers, waarvan Ludo Van Bouwel als ingenieur boukunde en duurzame installaties en bouwdeskundigen die thuis zijn in verschillende disciplines om uw project van A tot Z tot een goed einde te brengen en uw installatie in optimale conditie te houden.

About

Persoonlijk maatwerk

Vakmanschap is cruciaal in de bouw, maar het gaat om meer. Bij DuurzaamBouwen begrijpen we dat. Dankzij onze bijzondere werkwijze weet u altijd exact waarvoor u kiest. Zo creƫren we een geweldig resultaat. Samen uw doelen bereiken, DuurzaamBouwen maakt het waar.

Vakmanschap is ons fundament. We hebben veel ervaring en denken mee over de beste aanpak van uw vraagstuk. Een onderscheidend ontwerp, een innovatieve vondst, of de meest duurzame oplossing: wij bewijzen graag onze meerwaarde.

Niet gevonden wat u naar opzoek bent, Contacteer ons