Waarom dakisolatie?

Goede dakisolatie combineert verschillende voordelen. We zorgen er daarmee allereerst voor dat u aanzienlijk kunt besparen op de energierekening, omdat er veel minder warmte verloren gaat. Via het dak van de woning gaat veel warmte verloren, zowel bij een plat dak als een schuin dak. Hier valt door middel van dakisolatie iets aan te doen, we voorkomen daarmee dat de warmte als het ware vrij naar buiten stroomt. In plaats daarvan helpen we die vast te houden in de woning, waardoor u de verwarming niet opnieuw in hoeft te schakelen om het tot een aangename temperatuur te stoken.

Voordelen van dakisolaite

  • Kostenbesparing door vermindering stookkosten
  • Een prettig binnenklimaat, ook op de hoogste verdieping
  • Onovertroffen zomer- en winterisolatie door hoge faseverschuiving
  • Wij gebruiken als mogelijk acologische materialen

Keuze van materiaal

Voor welk isolerend materiaal u moet kiezen, is afhankelijk van de exacte wensen die u heeft. Alle materialen bieden natuurlijk een goede isolatie, maar verschillen aanzienlijk in overige eigenschappen en prijzen. Het is daarom verstandig op voorhand goed het beschikbare budget te bepalen en de eisen die u aan de isolatielaag stelt. Moet deze bijvoorbeeld vochtdempend zijn? Heeft u speciale eisen op het gebied van de isolatie aan de buiten- of binnenzijde?

Plat dak of schuin dak

We verzorgen de dakisolatie voor zowel de platte daken als voor schuine daken. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat een plat dak en een schuin dak vragen om een ander type isolatie. We beoordelen de situatie ter plaatse en kunnen u op basis daarvan aangeven hoe we te werk zullen gaan. We leggen u helder uit hoe we de warmte in huis vast zullen houden. Vervolgens gaan we aan de slag met de dakisolatie. U kunt direct rekenen op meer wooncomfort, terwijl u er daarnaast automatisch voor zorgt dat de waarde van de woning zal toenemen.

Niet gevonden wat u naar opzoek bent, Contacteer ons